Dansa, min docka.

Duscha är snelt dyr. Känner mig faktiskt piggare nu, om än inte mindre sömnig. Jag önskar att jag hade känt mig piggare tidigare idag - det är för sent för att orka engagera sig i något nu.
Jag är uttråkad, och vill sysselsätta mig. Förmodligen blir det Harpan-spelande varvat med Karantänhäng, men ändå! Det fungerar inte riktigt. Jag hatar känslan av en dag som gått mig förlorad bara sådär, utan att jag har haft någon större chans att påverka det hela.

Skall leta rätt på mitt schema och kolla upp hur mina föreläsningar ligger kommande vecka. Borde ta mig i nacken och börja plugga in den där satans grammatiken snart också - jag vill ace:a den omtentan på samma sätt som jag ägde fonetikomtentan.

Jag vill för övrigt shoppa, men jag vet inte vad. Det bara är sådär... jag vet inte riktigt, det drar i mig att jag vill ut på stan och kika runt i alla affärer iaf, vilket är dumheter. Jag har faktiskt så att jag klarar mig, och iochmed att jag inte är i behov av/på jakt efter något särskilt så är det en än mer idiotisk idé.
Förhoppningsvis hör jag dock av CSN å det snaraste, så att jag kanske få lite pengar - sedan får vi se vad som blir av. Planen är väl att försöka få lite julklappar köpta, även fast jag verkligen har noll koll på vad jag skall ge folk i år. Ack och ve.

Nåja. Tydligen får jag komma till Helsingborg och supa om jag vill, men... jag vill inte dricka mer ju. Inte nu, jag är ju fortfarande helt dizzay sedan igår. Får fundera lite. Det verkade som att biljardspelande ingick i förslaget, men jag tror inte att det erbjudandet står kvar med tanke på att jag i så fall kommer att komma till Hbg vid halv tio. Bag! Måste fundera. Suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0