You were my victim, not my friend.

Gick en snabbrunda på H&M efter skolan, jag var i behov av lite småpyssel och råkade även köpa lite större saker; en kofta, lite undies, ett par knästrumpor och ett par strumpbyxor. Jaja, nu har jag så att jag klarar mig ett tag! Bortsett från eventuella spritinköp i afton kommer jag nu att spendera pengar  endast på IKEA på söndag, samt på julklappar åt familj och vänner. Och på räkningarna, så klart. Hittade en söt klänning på Indiska som jag önskade mig av mamma också, får se ifall hon har lust att ge mig den eller inte...

Iochmed att jag sov tio timmar i nättras fick jag en total energikick i morse och var på väg att psyka ur; mina klasskamrater såg lite skeptiska ut där ett tag, haha. Jag kan inte rå för att jag blir totalknark när jag har sömnrubbningar!

Nu skall jag äta macka, sedan skall jag duscha och pyssla lite. (säger man "pula" på svenska, eller är det ett gotländskt uttryck? det betyder pyssla, iaf.)

Jag är nöjd med klippningen av håret! Förmodligen är det bara jag som noterar det, men det spelar ingen roll. Det var ju för min skull jag klippte mig, så.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jo du söt, pula betyder typ pyssla, dona.
Men inte om man är i Norge ;D

2006-11-24 @ 16:21:41
Postat av: Penny

Pula är ett gotländskt uttryck skulle jag tro. För jag har då aldrig hört talas om det. :)

2006-11-25 @ 13:56:49
URL: http://plussizepenny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0