Zombie vs. skolarbete

Jag lyckades märkligt nog hålla mig vaken hela tiden fram tills nu! Skall posta detta, gå på toa, slita av mig alla kläder och sedan somna som ett litet barn med min nalle i famnen.

Redovisningen gick bra, trots diverse strul innan. (det gick inte att skriva ut, och sådana saker, men vi fick flörta in oss hos en trevlig herre som hjälpte till att ordna det) Skivspelaren de hade på plats var helt sepe, men Fredrik hade en dator med sig så jag fick lov att låna den också, väldigt snällt. Klassen verkade roade av min och mammas vackra konversation! Läraren var i alla fall glad, och hon komplimenterade den fina inspelningen och transkriberingen. Bra!

Jag och Lotta skall vara i dubbelpar med Markus och Magnus nu till analysuppgift 4 (analysuppgift 3 skall jag och min grupp göra imorgon förmiddag)  och vi skall då se över ett kåseri/en krönika/whatever ur tidningen SuperPlay som jag hittade. Inte världens roligaste, men ingen av de andra verkade ha några uppslag så whatevah. (den uppgiften kommer jag och Lotta för övrigt att göra över telefon och mail under jullovet, håhå jaja)

Bara fyra dagar tills mamma och Ricard kommer! Jag är helt eeeeek! (och vääääldigt zzzzzzömnig, så jag tjatar mer här sedan.)

Blogg.se verkar fortfarande strula en smula. Suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0