Your head is full of poison!

Åtta avsnitt Frasier. Nu är jag road och trött. Har skrattat så att jag var tvungen att torka av skärmen, haha.

Skickade lite julhälsningar till vänner jag saknar och inte hör av/hör av mig till tillräckligt ofta, och fick en hoper rara svar tillbaka! Mina rara små karlar, ni betyder mer än ni tror! ...funderar på om jag skall åka på besök kanske, det hade varit kul att träffa folk lite oftare än jag gör i nuläget.

Nu är jag sömnig, och vill drömma mer om den stilige Herr Graves.

Mitt beslut att utse Niles Crane till Dagens Ögongodis var ett mäkta bra beslut, och efter mina åtta episoder Frasier ångrar jag det inte en sekund. Ack och ve att det finns så få som honom! ...och hade han funnits i min närhet hade jag nog inte varit typen för honom i vilket fall. Håhå, jaja.

Mamma och pappa har roat betraktat mig skratta mig halvt fördärvad framför datorskärmen. Nåväl, man har inte roligare än man gör sig och jag kan vara väldigt lättroad när jag sätter den sidan till!

Synd att det inte blev något biljardspelande ikväll, dock. Nåväl, jag överlever ändå... Men det hade varit kul att kicka lite ass0rz!

...funderar på att beställa Fables 8 och lite mer Frasier, för mina 1000:-, får se hur jag gör i slutändan. Nu skall jag skrapa alla de lotter jag fick idag - med lite tur kanske jag vinner något! Bär turen med sig vinst åt mitt håll lovar jag att uppdatera er, annars är detta mitt godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0