You can have the octopus, I don't like the way it looks.

...allergisk reaktion? Jag tror inte att det är förkylning, det liknar mer min dammallergi. Så... för mycket damm som far omkring i luften? Tror att jag skall lämna balkongsdörren på glänt under tiden jag är i skolan.

Klockan är kvart över åtta, ute är det tio grader varmt. TIO GRADER PLUS, alltså, inga mysiga minusgrader här inte. Hrrm. Lagom jobbigt, för jag gissar att det kommer att vara vinter när det skall vara vår, vår när det skall vara  sommar och sommar när det skall vara höst. Och INGEN bråkar med min höst och kommer undan med det, not even Mother Nature!

Bortsett från att den här outfiten får mig att se tjock ut när jag sitter ner så kommer den att fungera bra idag. Nu skall jag fixa håret, sminka mig och läsa igenom mitt redovisningsprojekt lite. Jag skall ta hand om interpersonella relationer i vår analys, så jag skall rabbla mikroteman och makropropositioner och bestämma modalitet och jag vet inte vad. Eller jo, det gör jag ju, för jag läser Textanalys, och ...det gör inte ni. Ha-ha.

Puss på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0