When angels deserve to die.

Registrerade mig på bloggportalen.

Funderar på att äta tacos ikväll, men jag vet inte. Jag har TEH MENSVÄRK och känner att jag helst vill gå och gömma mig någonstans. Känner mig vemodig och borde egentligen krypa ner i sängen och gömma mig ett slag, men jag måste som sagt komma igång med min disk. Har ju massvis av bra musik att lyssna på while at it, och så fort jag kommer igång kommer det att roa mig en stund, så... det svåra är ju just att faktiskt lyckas övertala sig själv att starta. Det hade varit väldigt skönt att ha disken klar senast sex, och sedan antingen äta någon kvällsmat, eller helt sonika strunta i det och istället äta chips och tycka synd om mig själv.

Jag behöver glömma saker. Förtränga vissa tankar som gärna vill bubbla lite vid ytan. Jag är alldeles för duktig på att lura mig själv...

Mamma har skickat små rapporter med Ricards matchresultat - det går inte alls bra för stackaren. Hans bästa serie var på 190, och det är ungefär vad han behöver snitta för att ligga bra till. Nåväl. Nästa helg har han sin kära storasyster i publiken, och då djäklar!

Strul med min stationära dator. Nackdel. Martin hade ju plötsligt andra planer för ikväll, så jag antar att min dator får vara crappy till efter nyår eller något. Visserligen är det bara en vecka till jag är hemma, och jag har ju min laptop, men ändå. Jag är inte helt förtjust i att folk först säger "sure" och sedan helt plötsligt inte alls vill. Säg hellre nej på en gång... Jaja, skitsamma, nu är det som det är.

Nu skall jag få på mig en bättre tröja att diska i och sedan komma igång så att jag får se mitt Frasier någongång. Kanske ser Sound of Music istället, jag har inte riktigt bestämt mig. OCH jag måste komma igång med det där skolarbetet som skall göras... Håhå, jaja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0