Voodoo Bunny.

Lite verbal kommunikation med Ida över MSN, samt allmänt dissande av fula människor piggade upp en aning!
Lyckades sedan på något märkligt vis hitta en störtskön och välskriven blogg om brudar av en brud, så jag måste immediat pejsta en länk här för att dela med mig av denna guldgruva! Själv är jag ungefär så långt ifrån lesbisk man kan vara, men jag uppskattar välskrivna ting och bloggar som faktiskt har lite substans! Sure, jag följer väl en eller två modebloggar, men det är främst för att det a) är fina bilder och b) för att de handlar om andra saker -också-. Så, anyhoo, här är länken: Brudens blogg om brudar
Enjoy!

Borde skriv ett inlägg någongång med mer av mina favoritbloggar så att ni också får ta del av hur välsmorda i käften en del kan visa sig vara genom vad de skriver!

Jag har teh mensvärk, är lite trött och har ett sjungande sug i magen efter att få lägga mig tillrätta med min älskade bok, så jag skulle nog ganska säkert kunna säga att detta blir dagens sista post. I skrivande stund uppgår dagens besökarnuffra till 40, gårdagens till 36 och förrgårdagens till 31 - jag börjar känna mig nästan populär ju! Får se huruvida de är dagsländor, eller om de faktiskt inser mitt storsinne och fortsätter återkomma.
I vilket fall som skulle jag vilja rekommendera alla er nyankomna att ta en kik på mitt allra första inlägg, som kan fungera som en slags presentation av vad jag är och vill: En dagboksmissbrukares bekännelse

Ja, det var det jag ville ha sagt. Nu skall jag ner i min oh så darling säng och trivas av sällskapet jag finner i min mest älskade bok.
God natt alla, och till alla en god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0