Twist and spin to the other side.

Märkligt. Jag har gott om tid att verkligen göra något idag, att komma någonvart med städningen och allt sådant, eller till och med baka någon god kaka eller två eller whatnot. Men vad gör jag? Sitter framför datorn och stirrar mig blind på skärmen, där inget händer! Ingen är online eller talkative, klotterplanket är någorlunda stillastående igen och ingen av de 10+ bloggar jag bevakar har uppdaterats under dagen - så varför slänger jag inte på lite bra musik och kör loss med städningen? Jag skulle lätt hinna med att fixa hela vardagsrummet nu innan det blir dags för kvällsmat om tre timmar - förmodligen skulle jag faktiskt till och med hinna HELA LÄGENHETEN. Men gör jag det? Nej. Fast nu, iochmed skrivandet av det hela, blev jag faktiskt lite pepp på det.

Steg ett: Komma ur pyjamasen, och i lite mer ...riktiga kläder. Eller, rättare sagt: Av med min stickade sweater, på med en bh och en bra tröja, och sedan är jag good to go. Köra lite trevlig julmusik, dansa och sjunga och allmänt peppa loss. ...enda nackdelen är att alla lampor i taklampan har givit upp, och det är relativt mörkt ute. Jag får tända massa ljus och alla smålampor!

Funderar på att göra en läshörna vid fotänden av min säng, med den nackdelen att jag då inte kommer att kunna ställa tv:n så att jag kan ligga nedbäddad och glo. Får fundera lite, det skulle vara skönt att ha en liten hörna att sitta i ro och läsa i...

Okej, let's do this. Förmodligen skulle jag känna mig bekvämare till sinnes om mitt vardagsrum såg lite trevligare ut!
Upptäckte att jag sedan måste göra ett skolarbete, en inlämningsuppgift, till morgondagen. Oops. Får ta itu med det senare ikväll, först och främst skall jag städa av lite.

Puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0