The beauty of the beast.

Sovdags. Imorgon kommer jag att ha svårt för att posta här, men jag skall försöka ta mig en sekund till att slänga in något när jag vaknar imorgon bitti, om det går. Om inte så återkommer jag med all säkerhet med mitt regelbundna postande på tisdag! (skall då även äta lunch på jobbet samt gå på stan med min bror, samt kanske fika lite hos mommo ifall jag får tag på henne i tid)

Det känns trevligt att jag snart är hemma. Jag kommer att sakna vissa saker som ingår i min vardag här i skåne (vissa personer, om ni så vill) men jag klarar mig, skall ni se. Jag har att tänka på, och det är bra med lite distans. (och även fast du inte läser här så saknar jag dig, skall du veta.)

Imorgon blir det stresspackande av min ryggsäck, så att jag får med skolböcker, mobilladdare, datorkablar, böcker och sådana trevliga små saker. Sedan skall vi shoppa lite i Kalmar innan vi far hem, och mamma verkar vara inställd på att köpa mig en vinterkappa - har jag tur så a) hittar jag en snygg och b) köper hon den åt mig. Jag har som sagt fått ett par vinterskor idag, vilket jag är glad för. De är varma, snygga och betalda av någon annan ;) Jag gillar att få saker av rätt personer.

Nu skall jag avsluta lite här, sedan skall jag göra mig klar för sängen, läsa lite Rasande Rose och sedan skall jag sova gott en sista natt i min säng det här året. Jag har en sovande Ricard i gästsängen, och en sovande mamma i min säng. (och en granne som bullrar järnet någonstans i närheten, gissningsvis ovanpå) (morr!)

God natt.
Jap1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0