Slit my throat

Dags att gå till sängs. Jag har tre skivor Frasier kvar, och de ser jag lugnt klart på imorgon. Sedan infaller förmodligen en tids apati och vilsenhet medan jag försöker återhämta mig till normalt leverne igen. Ack! Jag borde gå in på stan och hitta en ny långkörarserie att samla på in the meantime... Eller hitta NÅGOT att sysselsätta mig med fram tills maj!

MÅSTE komma igång med skolarbetet också, imorgon är nog en bra tid för det. Det skall ju vara inlämnat om två veckor idag, dumt att skjuta upp det för länge.

Nu skall jag sova, och kanske läsa lite Edwardsson också. Läste om 1001 nights of Snowfall igår innan jag somnade, den är väldigt vältecknad och bra. Skall beställa Fables 8 så fort den finns också; rumour has it att den skall finnas från och med den 20:e december, men den går ändå inte att beställa än. Nackdel.

Så... vad för serie skall jag samla? Min första plan var ju That 70's Show, men den har jag ju typ sett nästan hela för inte alls länge sedan nu. Vad finns det då kvar som jag är road av? Jag och Martin såg ju hela Futurama, och The Simpsons visar de ju re-runs på hela tiden. Family Guy såg jag ett par säsonger av för inte alls länge sedan, och då vet jag inte alls vad jag har för alternativ kvar. Suck. Förslag på bra serier i stil med Frasier (och gärna serier som håller ut ett flertal säsonger!) emottages tacksamt!

God natt, barn. Får se ifall jag är tillbaka i mitt gamla vanliga postartempo imorgon!

Kommentarer
Postat av: Magnus

Boston Legal. Förvisso bara inne på säsong 3 och de har nog säsongsuppehåll eller något nu, men den serien äger. Snygga skådespelare, störtskön humor, schysst handling och allmänt bögbra.

Annars är "avslutade" serier aldrig fel. Babylon 5 måste man ha sett, Scrubs håller på med sin sista säsong och allmänt jättebra. Kameleonten/The Pretender är sådär barnsligt superhjältebra, Lost och Prison Break är ju inte fel heller.

2006-12-26 @ 15:07:08
URL: http://blog.apokalypsens-4-ryttare.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0