Raggteknikernas Do & Don'ts

Så, var finns de nu då? De där männen man skulle kunna sälja sin själ till djävulen för att ens få en blick ifrån? Kanske måste man hänga på tre olika barer varje helg, stå ensam i baren i en hårt åtsnörd korsett, en förbannat kort kjol och en urringning som heter duga, där man stillsamt sippar drinkar och ser sig om med mörka ögon under sänkta ögonfransar? Eller kanske måste man börja ta en lång joggingtur varje morgon, springa med en sport-bh som inte helt och hållet håller en fast utan lite mer uppmuntrar till allehanda skump-dump-dump? Eller behövs det att man då och då råkar krocka med folk i mataffären, eller landa i någons knä när tåget plötsligt gör en oväntad rörelse, eller att man tappar en famn med skolböcker framför någon väl utvald karl i skolbiblioteket?
Jag vet inte vad man skall göra. Jag har inte provat något av ovanstående; snarare kan man nog säga att jag inte provat något alls. Frågar man runt i den manliga bekantskapskretsen så verkar den korta kjolen och urringade tröjan vara det vinnande kortet, men är det verkligen sådana signaler man vill sända ut?

Det finns en bok, skriven av Neil Strauss - The Game - som handlar om hur män skall göra för att ragga upp kvinnor. Men ...hur skall kvinnor ragga upp män? Sure, det finns mängder av sätt att ragga upp en manom man vill ha snabb reaktion och ett trevligt sällskap över natten. Men hur gör man för att faktiskt fånga någon for lifetime?
Jag var intresserad av en stilig zombiekarl nu förra året, och frågade runt bland mina vänner hur jag skulle göra för att lyckas fånga honom i mitt spindelnät. Jag fick tre förslag, som alla byggde på exakt samma princip: "Sätt dig i hans knä och väs i hans öra att du vill ha honom." Samma förslag, uttryckta med olika grova ord. Nu gick jag aldrig till sådana ytterligheter, men uppenbarligen är det vad man bör göra för att få sig en karl.

Jag, som så många andra här i världen, är en sådan som uppskattar att bli uppraggad. Vilken flicka vill inte det? I vilket fall som så skall jag försöka finslipa en bra raggmetod. Träna lite, leka runt lite, vad som helst. Försöka gå ut någon kväll och se ifall man kan få kanske en drink, kanske ett telefonnummer, kanske en puss?

...förresten raggar tjejer på mig. De raggade på mig när jag hade långt hår, och nog fan raggar de på mig nu när jag har kort hår. När jag var på Vogon med Simon och Viktor fick jag komplimanger, flickor nöp mig i baken och det kom allmänt uppskattande ögonkast överallt ifrån. Och man börjar ju undra: jag tycker inte att jag ser lesbisk ut, men andra kanske gör det? Eller beter sig alla tjejer så ändå? I så fall förstår jag män som klagar på att de inte förstår vad tjejer vill. Jag förstår visserligen ALDRIG vad pojkar vill: De kramar på en, håller om en, skrattar åt ens kassa skämt och ger en beundrande blickar - men skulle man vilja försöka få ut något av det blir det kalla handen inom en nanosekund.

Vad vill killar ha? Jag är en vanlig tjej som gillar tv-spel, snygga kläder och skor, att laga mat, att kela, att brottas och att dricka alkohol med polare. Jag gillar att leka krig, jag tycker att det är askul att bowla och spela laserdome och jag har lätt för att komma överens med folks vänner. Och varför är det aldrig gott nog?
Jag vet att jag inte ser så illa ut som jag ibland tror, men utseendet verkar inte duga. (vad annars kan förklara att folk säger "Du som är så söt, du måste ju ha mängder av killar efter dig!" ...'cause I don't.)

Ni som läser: Berätta. Vad är män ute efter i en flicka för att vilja ha ett förhållande med henne? Vad är bra, vad är dåligt? Hur är era drömtöser? Jag är nyfiken!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag förstår dig, jag har samma problem med tjejer jag fattar aldrig hur man ska göra.
jag är nog inte snygg kanse möjligen söt i bästa fall.
Jag skulle vilja ha en tjej som vill mysa gärna göra mat tillsammans, dricka alkohol, kompisar, alltså jag vet inte riktigt vad jag ska göra med tjejer att dom ska bli intresserad, de verkar bara vara intresserad av snyggare och faligare killar.
det kan jag inte säga att jag e

2006-12-20 @ 21:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0