Kill it with fire!

Nästan klar med disken. Har stekpannan, en bunke samt alla bestick kvar, sedan jag jag gott luta mig tillbaka och göra något annat. Eller, rättare sagt, hasta till affären för att fixa lite saker som är slut, samt hitta något att äta innan jag svimmar.
Jag var helt skakis förut. Igår åt jag första målet mat sedan i tisdags (jag räknar inte mitt intag av chips som intag av föda; jag blir inte mätt och jag får ingen näring.) Somnade med en känsla av tomhet och hunger och vaknade likadan, stod på bambi-darriga ben på perrongen och insåg att jag borde rycka upp mig och vidga min matsäck lite igen. Det är alldeles för lätt att falla ner i apati på matfronten; jag är i större behov av mat än jag vill inse, och tyvärr är det min kropp och inte min korkade hjärna som faller största offret för det hela.

Så. Mat. Vad kan jag tänka mig att äta ikväll? Jag är förvisso sugen på fläskfilé, as usual, men jag orkar inte stå i en halvtimme och laga mat. Jag vill ha något som tar MAX en kvart att fixa, om ens det. Kanske köttbullar och spaghetti, igen. Klassiker. Eller macka, vilket är en ännu större klassiker.
Helst hade jag velat ha currygryta, men vem står och lagar mat i över en timme och för hundratals kronor åt sig själv? Inte jag, i alla fall. Jag behöver snabb föda och snabb näring, och sedan cola och chips.
Tror att jag tar det lite lugnt på skolarbetesfronten ikväll, och koncentrerar mig på att få det gjort imorgon.

Iochmed min nya uppgörelse med Dig med stort D så räknar jag på att jag kommer att sitta hemma och uggla hela veckan även när jag hade kunnat spendera tid. Du har sagt att du inte orkar läsa min blogg, så det borde inte göra någon skada att jag skriver detta här. Och även fast jag vänder mig till Dig så ...well, jag förväntar mig ju inget svar, jag är mest ute efter att få lufta mig lite.
Jag lovade: "Jag kommer inte att tjata mer på dig nu, Du får säga till om Du vill umgås." Enligt tidigare erfarenheter av samma skola så ...well, det var trevligt så länge det varade, jag får nog leta mig vidare nu I guess.

Fika med Viktor och Smege coming up i veckan, dock.
Nu skall jag återgå till mina bestick samt matplaner. Eller så struntar jag i att diska dem och satsar på att äta istället...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0