I'm a rockin', I'm a rollin', I'm a rockin' man!

Jag vaknade, kom till liv, ryckte på axlarna och steg upp. Och sedan insåg jag att klockan aldrig ringt och att jag egentligen kunde sova fyrtio minuter till. Jaja, nu hinner jag kanske städa klart idag :)

Drömde helt weird; jag bodde på någon slags studenthem. Jimmy som jag var tillsammans med när jag var elva var där, och jag delade rum med Lotta, Signe och Lisa. Vi stekte hamburgare på elementen i vårt studentrum, och Jimmy, som för det mesta såg ut som en full punkare, kissade ofta på golvet, så vivar tvugna att ha gummistövlar på oss inomhus.
Jag gick till kafeterian för att köpa mat eftersom mina hamburgar hela tiden blev uppätna av någon annan, och så fick jag för mig att Dennis gick bakom mig, så jag gick snabbt och försökte att inte låtsas om det hela. När jag står i kön, med näven full av mynt jag skall betala med, så får jag syn på någon som ser ut som min mamma, som glor på mig och som sedan försvinner i mängden. Jag skakar lite på axlarna, och avfärdar det hela som en illusion - de skall ju inte komma till mig på en vecka än. Sedan får jag syn på någon som ser precis ut som Zzucken, och han glor på mig ett tag, sedan känner han igen mig och blir helt glad! På något vänster blir jag så förvånad att jag råkar svälja en enkrona, som sätter sig i halsen på mig. Mamma och pappa och Ricard kommer fram till mig, och jag ligger typ på golvet och krälar och försöker få luft, och de förstår inte alls vad jag menar när jag viftar med en enkrona framför ansiktet på dem och försöker förklara att det sitter fast en sådan i halsen på mig. Till slut lyckas jag i vilket fall hosta loss den. Mamma pappa och Zzucken tror tydligen att de kan bo hos mig i en vecka, så jag försöker förklara att vårt studentrum består av två sängar och ett konstigt badkar som står i anslutning till varandra, och att vi redan trängs fyra pers där. Familjen verkar lite snarstuckna över det hela, och tror att jag vill bli av med dem, varpå jag säger att jag kan skriva en lapp till Lotta, för hon skulle säkert förstå, eller något.

Och sedan vaknade jag, i stort sett. Lagom skum dröm?

Kommentarer
Postat av: daniel

jag drömde om att jag var på en rymdstation och skulle köra ner till jorden med en bil, jag trodde att jag kunde hålla andan hela vägen ner

2006-12-03 @ 11:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0