Fiend club

Nu borde der Papst dyka upp inom en kvart, eller något liknande. Skall då krama lite på honom, och sedan glida ner under svala lakan, läsa lite mer i "Ett UFO gör entré" (för typ femte gången...) och sedan sova och hoppas på drömgodis. ...vilket jag beskrev lite mer utförligt i förra inlägget.

Har ägnat kvällen åt att ta mig igenom hela Brudens Blogg och avundas storligen hennes sjukt sköna skriftspråk! Önskar att även jag kunde uttrycka mig på samma rättframma och samtidigt subtila sätt som hon, men det kan jag inte så ni får nöja er med vad jag har att bjuda på.

Min blogg är som sagt var mest tjat om vad jag läser, äter, lyssnar på, drömmer om och gör i skolan, men det verkar ju i alla fall roa er tillräckligt för att jag skall ligga på en läsarskara om 30-40 personer om dagen. Vilket är en rar ökning från de 14-20 jag hade för inte allt för lång tid sedan - ni är välkomna! (och vill ni får ni gärna tillkännage er med länkar och whatnot! jag är alltid nyfiken på vilka som håller koll på mig)

Lockar Viktor att gå på krogen med mig när jag återkommer till Zombietown. Jag behöver träna på att ragga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0