Du kommer att komma ihåg mig när alla gator bär mitt namn.

Idag ...har jag inte gjort mycket av det jag skulle. Planen var att komma någonvart här hemma, och även fast jag lyckades pula ner lajvkläderna i sina kistor så var det typ det enda viktiga jag lyckades med, bortsett från 1) beställande av en iPod och 2) inbetalning av handpenning på lägenheten. (kan dock slå vad om jag misslyckades med sistnämnda, eek!)

Ideline har varit här. Vi har ätit stark currykycklinggryta, sett på japansk skräck och något som skulle vara en film om PASSION men som mest var en ursäkt för att dregla över en ung och hunkig Marlon Brando (rawrrrr!) - Linje Lusta. OMG, han hade rent ofattbart snygg kropp! ...och han var en total bejb. Jag gillar snygga, manliga och sexiga män :) Det finns för få sådana i min närhet, missnöjd!!
Ida, älsk: jag kommer att sakna dig <3 Vi hade vår tid isär, och den var nödvändig, men den här delningen av oss är -om än även den nödvändig, för mig- närmast påtvingad. Det känns trist att behöva lämna något som man glädjs så över att ha återfunnit. Du är viktig för mig, lilla. <3 <3

Strax dags att dra sig i säng - imorgon skall jag verkligen se till att komma någonvart! Tänkte bjuda hem mommo-love så att jag har någon att snacka skit med samtidigt, plus att hon kommer att bli galen när jag flyttar. I synnerhet eftersom jag inte kommer att kunna ringa henne särskilt mycket, what with me having bara en mobiltelefon och inte längre något hemtelefonabonnemang.  Jag skall försöka plocka upp brevskrivandet så gott det går - alla andra kan jag nå via msn/helgon/sms, men mommo är ju lite ...off på den punkten, av förklarbara och uppenbara skäl. <3

Sova nu. Godnatt, vänner!

Kommentarer
Postat av: Ida

Det var en kväll värd att minnas ja. Även om Vivien Liegh.. var måttligt speciell ;)
Att vi hittade tillbaka var något av det viktigaste som hände mig förra året. Även om orsaken var bland de mest fruktansvärda.

Hursom, jag hoppas att du kan mina nick samt mail utantill, för då blir du aldrig av med mig igen ;)

2006-08-15 @ 10:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0