Riddle me this and riddle me that, who's afraid of the big bad bat?

Inte sovit helt bekvämt, och mest drömt en massa mystiska saker om virus och antivirus och MRT och jag vetefan, men kan ändå inte klaga stort på nattens sömn. Ryckig må den ha varit, men det var åtminstone sömn.

Helgen var som helger är: Välbehövd och trevlig. Jag umgicks lite med Stefan i lördags, sedan var vi på middag hos Svärdby och Björck och igår hjälpte jag Diddi att få igång en sida på MyFreeImplants. Får se ifall hon kan få ihop några pengar där så att hon kan få sina efterlängtade silikonbröst :P

Kvällen spenderade vi i soffan med att se på Alice i Underlandet, och sedan gick jag och lade mig strax efter nio och läste American Psycho i kanske en timme innan jag somnade ifrån. Hade fått sms under natten såg jag senare, så skall skicka ett svar på det om någon timme när det inte längre är okristligt tidigt att smsa folk.

Har dödsmycket på jobbet idag men hoppas på att kunna få lämna ifrån mig ett par kunder till mina kollegor så att jag slipper sitta och behöva kontakta femtio personer idag. Iochmed att jag har typ tio samtal inbokade idag, varav ett är ett sådant då jag skall gå in i personens dator för att reda ut problemet, så känns det lagom drygt. Urgh.

Kommentarer
Postat av: Henny

Är myfreeimplants en sida att lita på?

2010-03-22 @ 14:45:40
URL: http://hennyfinsholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0