I am the source of your destruction

Jag blir tokig om mina nya glasögon inte kommer snart. Har jag väldig tur kanske de dyker upp imorgon, annars får jag stå ut ett par dagar till. Jag börjar bara bli redigt trött på att inte kunna se klokt; just när är skärmen framför mig suddig och svår att fokusera på, till exempel. Jag har inte särskilt mycket synfel, men tillräckligt för att jag skall bli helt dizzay av att försöka läsa på min skärm som står 50 centimeter framför mig. Orka?

Dags att gå och lägga sig. Imorgon kväll skall vi måla köket och innan dess har jag ännu en stressig dag på jobbet att ta mig igenom. Snart är jag tillbaka på vanlig femdagarsrutin, men just nu dyker det upp allehanda ensamma lediga dagar och jag har egentligen ingen riktig koll på läget. Blir lagom jobbigt att inte ha ett schema att gå efter, att kunna gå till sängs samma tid varje kväll och gå upp samma tid varje morgon. Utöver labila sängtider så börjar jag bli förvirrad angående vilken dag det är, men idag är det torsdag och imorgon är det fredag.

Fick ett mail förut, som gjorde mig glad. För en månad sedan mailade jag Greg, eftersom jag saknar honom efter ett och ett halvt års tystnad, och häromdagen avfärdade jag det hela eftersom han inte svarade, men idag dök det upp ett litet svar och jag blev glad som en liten katt :3
Jag gillar inte att tappa kontakten med folk, och även fast jag misstänker att jag vet varför han slutade höra av sig (samma anledning som minst en dåre innan) så blir jag ändå ledsen. När folk kommer tillbaka till mig så är det superbäst :)
Kanske man borde dra med sig Nath på äventyr till Dublin någongång? ;)

Nu skall jag i alla fall sova. Först läsa lite Going Postal, och sedan lär jag ju somna innan Nath är klar i Naxxramas. Jag borde väl börja spela WoW igen, men ...jag vet inte. Det känns som att jag vill göra vettigare saker när jag kommer hem från jobbet, och efter att ha spenderat hela dagen framför en datorskärm är jag inte jättepepp på att sitta och långsamt, långsamt ta mig framåt i spelet.
Jag är väl helt enkelt en dålig datornörd, antar jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0