Rundherum im wilden Tanz

Dags att gå tillbaka till jobbet igen, efter en lagom random helg. Vi spelade lite rollspel i lördags eftersom jag kände mig pigg nog, och det slutade på 16,5 timmes spelande. Vi sov kvar hos Christian eftersom det då vi slutade var fyra timmar sedan sista tåget hem gick, och tre timmar innan första. Tror jag sov bort halva dagen igår, men det var ingen större loss.

Drömde märkliga saker, som alltid. Allt var dock väldigt sammanhängande och jag sov gott. Hade jag fått hade jag ju gärna sovit ett par timmar till dock, även fast jag somnade vid tio igår (tidigare kanske? vi såg film och jag minns inte slutet :P)

Idag väntar jag på ett mail som skall ge mig lite finfin access jag vill ha, något jag har väntat på sedan i torsdags då jag beställde det hela. Och betalade. Jag skriver mer om vad det handlar om senare dock, det är mest något som spelar roll för mig, kanske inte så mycket för er.

Nu skall jag snart dra till tåget, tänkte börja lite tidigare idag eftersom jag misstänker att jag har jobb upp över öronen idag och jag vill gärna försöka ha lite försprång, och kanske till och med lite tid att äta (måste köpa mat i Helsingborg) eller att hämta mina glasögon (antingen de nya om de kommit, annars mina vanliga hos Christian).
Såg att en av mina klasskamrater hittat hit också! Hej Johanna :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0