Lazer light eyes

Sovit relativt bra, men är ändå så trött att jag undrar om jag spenderade natten åt annat än att sova? Har vaknat till vid två tillfällen av kärleksmonstrets mardrömmar bredvid mig, men har ändå somnat om direkt efter att jag kramat lite på honom, så varför känns det som att jag legat vaken i två dygn?
Har ont i hela kroppen sedan någongång under eftermiddagen igår; Knän, vader, rygg, nacke och huvud har slagit ihop sig mot mig. Grattis :P

Känner mig lite illamående också.

Får ta en ipren sedan och se ifall det gör mig lite piggare, annars hoppas jag att jag skall kunna bita ihop och stå ut med dagen ändå. Oroar mig över att jag kanske är på väg att bli sjuk igen, men hoppas innerligt att det bara är hjärnspöken och inget mer.

Drömde alldeles för konstiga saker, alldeles för mycket action för att vara ärlig, och jag tror att det är en av de bidragande faktorerna till att det känns som att jag inte sovit klokt; vem kan sova när man springer runt på gator för att undkomma skenande bilar; slåss mot bossar med sin voidwalker vid sin sida; flyger runt i himlen på små brickor?

Rollspel igår kväll. Trots Naths förutsägelse så dog vi inte alls allihop, istället skall vi nu få spela klart äventyret. Bra det, även fast jag känner mig mindre och mindre pepp på Warhammer för tillfället. Det är faktiskt lite för galet, även fast jag vet att jag är en av de större bidragande faktorerna till att det är så. Det var väldigt kul ett tag, men nu känns det mer som att jag skulle vilja spela något där man är lite mer ...normal. Och kanske där alla inom gruppen är vänner med varandra?

Intressanta kunder på jobbet igår. Får inte berätta mer om dem, men ...eh... det var intressant.
I övrigt gör jag så gott jag kan, och hoppas att det leder någonstans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0