"Saw you in museum, you took bone, I chased you"

Jag hatar det här.
Jag har nog inte sovit en timme i sträck i nättras, istället har jag förmodligen legat vaken hela natten. Jag vet att jag inte sov innan klockan två, jag vet att jag kände mig lika vaken vid fem när jag gick upp en sväng, och även fast jag tror att jag har drömt så kan det kanske även bara vara tankar som gått genom mitt huvud när jag legat vaken en hel natt. Misstänker att dagen kommer att bli lång och marig. Wohoo.

Jag har ett mail jag måste svara på, jag behöver skriva brev till mommo, jag måste städa sovrummet så att jag slipper ha ångest över hur det ser ut där, jag behöver ta bort julgranen eftersom Nath klagar på att den står kvar och jag vetefan hur jag skall göra med middag idag eftersom jag förmodligen kommer att jobba över till sent ikväll. Jag har skitmycket att göra på jobbet även fast jag vet att en av mina kollegor jobbat med mina kunder när jag var borta och jag känner bara hur jag blir allt mer stressad av hela situationen. Om jag bara hade fått sova gott en natt; somna i klok tid, sova natten igenom och sedan vakna utvilad och nöjd relativt tidigt, så hade jag mått bättre. Igår vaknade jag vid elva av ett sms från min bror. Spenderade dagen åt att vara alldeles för trött, och i retrospekt önskar jag att jag hade sovit där på eftermiddagen som jag först tänkte.

Såg på "Trollkarlens hemligheter" eller vad det hette igår; vilket fruktansvärt lökigt program! Istället stängde vi av efter andra reklampausen (alternativt "reklamkvarten") och såg klart säsong 6 av Scubs istället. Nu måste vi ha tag på säsong 7 så snart som möjligt... >_<

Snart börjar dagen på riktigt. Giv mig styrka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0