Sub-zero

Det känns ändå lite förvirrande att inse just hur lätt man som Astartes i Deathwatch tar ner tyranids. Igår slogs vi mot ett fyrtiotal i en strid och gick segrande och helt oskadda ur striden. What?
Som vanligt ligger jag lägst på initiativ, så jag fick väl mest stå och flexa och försöka se busy ut. Ack!

Och jag hade ju sett lite snabbt ut att det kom snö, samt sett klagomuren på Facebook där i stort sett ALLA mina skånska vänner gick ut och surade över att det snöade, men jag tänkte inte mer på det förrän Rex sade "Carina, vänd dig om!" och jag fick se att det på bara två timmar kommit snö som inte vara täckte utan även såg relativt djup ut. Vad fasen hände där, liksom? Igår var det förvisso kyligt, men med förrgårdagens solsken friskt i minne så var jag väl ändå ganska övertygad om att vintern blivit bortjagad av vår och att det skulle komma mer sol och värme. Jaha ja. Botchade kanske även våren sitt initiativ? :P

Då skall man alltså försöka hitta en outfit som står sig i kylan. Igen. Fan också, jag vill ju ut och springa runt i shorts och kjolar och klänningar - barfota! Det är väl förvisso inget som hindrar mig från att göra det nu heller, bortsett från att jag är väldigt känslig för kyla och förmodligen skulle dö (kan man faithpointa där kanske?).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0