Tired of killing, tired of war, tired of being a Stormtrooper

Idag får jag massage på jobbet, vilket behövs eftersom det känns som att nacken är påskruvad åt fel håll just nu. Skall se ifall det hjälper om jag höjer stolen på jobbet lite också, så att jag inte kan sitta fel med armarna på skrivbordet.

Lyckades efter vad som känns som en enorm evighet äntligen hitta en låt igår som jag varit på jakt efter ända sedan a) jag insåg att jag inte hade den kvar pga ipod-krasch och b) insåg att jag inte längre var kompis med personen som skickat den till mig från början. Har tidigare spenderat åtskilliga timmar till att googla runt och se om jag kan hitta låten, men det enda jag har plockat upp på vägen är lite kunskap om låten i sig och bandet som gjorde den. Så tänkte jag igår posta en efterlysning på Facebook i hoppet att någon av mina vänner satt och höll inne på låten, men gjorde en kontrollsökning på google först (det är ju trots allt ett tag sedan jag sist provade lyckan på den sidan) och döm om min förvåning när jag på första träffen hittar en nedladdningsbar version :D Awesomssssss!

Så nu sitter jag här och lyssnar på Industrijugend - The Stormtrooper. (Cover på S.P.O.C.K) Meow ^_^

Fick min rosa kanintröja idag så försöker bygga en outfit kring den. Hittills har jag inte riktigt hittat vad jag letar efter, men skam den som ger sig! Nath klagar säkert inte, för även om jag stökar runt och väcker honom så är jag ju i stort sett naken while doing it :)


English translation: Coming later! Have to hurry up now :<

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0