Giving the english translation a try

Morgnar utan solsken är helt klart överskattade. Så segt att ta sig upp, och även om jag känner mig ganska OK just nu så misstänker jag att jag har lite träningsvärk som kommer att hoppa fram och överraska mig när jag minst önskar det. Det kändes i alla fall som att jag fick till det med situpsen igår, så jag får väl ta träningsvärken för vad den är - ett tecken på att jag gjorde vad jag skulle :)

Tunga, blöta skyar ute idag. Himlen hänger nere kring knäna på folk utanför mitt fönster ser det ut som, så gissar att värme ute idag är obefintlig. Det var inte så många dagar i rad med sol och värme, men vad snabbt man vande sig vid det och vad snabbt man saknar.

Spenderade kvällen igår på Flashback samt med att rita ett skepp i Illustrator till Naths andra spelgrupp. Eftersom tisdagsgruppen hela tiden kommer att ligga minst ett äventyr efter oss så har jag erbjudit Nath att jag kan hjälpa honom med kartor och dylikt, så just nu försöker jag göra en bild som visar hur skeppet vi sprang runt i såg ut. Ganska nöjd med resultatet so far, men får ta och tweaka det lite. Det är inget som skall vara klart än på i alla fall två veckor, så ingen stress där :)

Känner mig kreativ i övrigt. Är det sådan man blir när man inte spelar datorspel hela dagarna? Spelade lite Rift igår, i typ en halvtimme, innan jag återgick till att pilla i Illustrator. Är level 25 nu, känner mig fortfarande inte jättepepp på spelet. Eftersom de gick in och tog betalt för en månad nu så tänker jag dock testa i en månad till och se, det kanske blir roligare om man orkar bry sig lite...

Nu skall jag i alla fall leta rätt på någon form av kläder att ha på mig. En annan sak som är överskattad, orka hitta garderob att ha på sig? Jag tror jag får köra någon variant där jag drar lott och plockar saker på måfå eller något. Ugh!


English translation: I don't like mornings without sun. It is much harder to get out of bed, and I suspect that my muscles will start aching from the training I did yesterday. Aching muscles means I did right, though.

The sky is heavy with rain, and it looks cold outside. I am missing the sun.

Spent yesterday evening with browsing through the Flashback forums and playing with vector graphics in Illustrator, making a space ship for the tuesday RPG group. They are quite behind us, so no need to stress with the ship since they won't be needing it for two weeks still.

I've been feeling creative lately, probably because I haven't been gaming that much. Played some Rift yesterday and I am mainly playing right now because they had me pay for another month.

Time to get dressed and go to work. Not sure what to wear and I don't really feel like making up an outfit, so it will be something random.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0