Zwimming Zombie

Så jag och Jenny gick och simmade efter jobbet igår. Lite över en halvtimme i vatten, mjukstart sådär första gången :) Kändes underbart att få vara under vatten igen, jag älskar verkligen att bada men havets ohyra får mig att vilja undvika havsvatten i största möjliga mån. Vi simmade ett par varv, snackade skit och kände oss effektiva, och sedan åt vi lite på Grafitti på Knutpunkten innan jag åkte hem.

Spelade lite WoW och sedan gick jag och lade mig och läste det sista Jack of Fables-albumet jag fick häromdagen; efter en skörd på tre album i serien misstänker jag att det tar lite tid innan de släpper nästa del nu, damn. Får hoppas att Fables kommer snart då! :)

Ikväll skall vi gå ut efter jobbet så jag ränner runt och letar kläder jag kan ha på mig. Just nu står en man eller två i vår tvättstuga och pillar på pannan, och jag kände att meshtrosor med röd spets på samt en Umbrella Corporation-tee inte var det smidigaste att ha på sig om man springer in där, tro det eller ej...
Så fort han lämnar skall jag se ifall vi har någon kul likör jag kan dra med mig också, för att spara till pengar till kvällen :)

Diddi har tydligen hittat en present till mig, jag blir helt wheee! :) Supergulligt att hon vill ge mig något helt random <3

Måste lista ut var jag har lagt mitt bankkort känner jag...

Kommentarer
Postat av: Malin´s Humor

Sv: Hahaha! Precis ;P

2009-05-10 @ 14:07:32
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0