Stay close, my love, stay close

Vi fick våra tröjor från Jinx igår! Eller, egentligen kom de ju i förrgår, men det var igår vi hämtade dem. Skar upp kartongen med en av mina nya,  vassa knivar och passade då även på att skära mig i tummen så att det blödde en del. Hm.
Tröjorna sitter jättebra och var så snygga som jag hoppats, så jag skall försöka inbilla mig att de är värda de pengar vi har lagt på dem ;) Ekonomin är väl aldrig jättebra så ibland kan det ju kännas väldigt omotiverat att lägga ut en massa pengar på något så banalt som tee-shirts. I synnerhet eftersom det jag egentligen behöver är ett par sneakers och jeans ;)

Ute regnar det. Jag gillar inte när vädret pendlar, det gör mig förvirrad när jag klär mig om morgnarna. Jag vill inte klä mig för varmt eftersom jag fick värmeslag två gånger förra veckan, men jag vill heller inte gå runt och frysa. Får se hur jag gör, jag har en liten stund till på mig innan jag måste vara klar att gå hemifrån.

Är väldigt sömnig, men samtidigt vaknade jag en kvart innan klockan ringde och beslutade mig för att gå upp redan då. Varför somna om en kvart när jag vet att jag blir mer zombiefierad av att snooza?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0