Wrapped in plastic

Jag är riktigt, riktigt sömnig idag. Drömde något jag inte minns något av, men det sista som hände var att Jahna skulle visa mig något angående Isak och Isaks egentligen ickebefintliga lillebror. Sedan började mobilen ringa och jag gick upp, förvirrad och i stort sett nära yrsel av trötthet. MEN det är sista dagen på veckan och imorgon skall vi ha hem lite folk på fest, vilket alltid är trevligt!

Mjukis roar mig på msn med att skicka mig bilder på honom i uniform, jag kan väl knappast klaga på det? ;) Försöker fortfarande få Nathaniel att tycka att ryska sjömansuniformer är värt  att klä sig i för min skull, haha. Jag gillar sjömansuniformer :)

Ser man ut genom fönstret verkar det ha regnat hela natten, men det är en väldigt fin morgon och jag önskar att jag hade ork att bry mig om det faktumet, haha :D
Idag håller vi förresten tummarna att mitt nya linne kommer på posten! Har jag tur postade de det igår och då borde det vara framme idag. Det är ett leopardlinne i halterneckmodell i velourtyg, väldigt zombie pinup om jag får säga :)

Det var i alla fall en liten uppdatering :)

Kommentarer
Postat av: Meghan

Ja brukat iallafall läsa din blogg, dina bilder är himla inspirerande i klädväg :))

2009-06-30 @ 01:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0