I'm in love with an american girl

Jag städar! Det är damm överallt och min näsa kittlas så att jag blir tokig. Djävla fånerier! Nu skall jag strax gräva fram dammsugaren ur sin garderob, och sedan skall jag plocka lite i köket så är jag klar med allt. Blir jag klar innan tre skall jag göra min WoW-blogg och skriva lite i den innan Kärleksmonster kommer hem från jobbet vid fyra.

Igår fick jag mail från mäklaren om att hon hade två som ville komma och titta på min lägenhet på torsdag, så jag fick allmänt stressryck och kände mig apatisk av allt. Jag blir sådan: har jag för mycket på en gång stänger jag gärna av allt och går i någon form av zombiestadie (på riktigt) och stirrar ut i luften och muttrar efter hjärnsubstans. I alla fall, jag skickade sms till Bejbi att jag var stressad och att jag skulle bli glad om han kanske gick att övertalas att åka med mig till Kävlinge - han ringde upp och sade "inga problem".
Så, när han slutade jobba tog vi första tåget till Kävlinge, skrev på papper hos mäklaren (sådana där som säger att jajjamensan, du får lov att sälja min lägenhet, här är mitt namn som bevis på det du!) och så lämnade jag mina extranycklar till henne. Sedan försökte jag rädda vad som räddas kunde i mitt kök, eftersom mitt avfrostade och avstängda kylskåp bestämt sig för att börja mögla lite. Skall dit imorgon och kolla att det inte möglat mer, men det borde vara lugnt nu. Så tömde/städade jag garderoberna och så åkte vi hem igen.

Mitt Kärleksmonster är en väldigt fin människa som alltid ställer upp när jag behöver honom att krama mig, åka med mig till Kävlinge eller nypa mig i ryggen när jag har ont. <3 Unendlich Liebe, och så vidare :)

Uh, sedan gjorde vi annat, men det är ingame så det skriver jag i WoW-bloggen sedan. Nu slipper ju alla ni icke-WoW-spelande läsare läsa om alla mina mystiska WoW-äventyr, såvida ni inte aktivt vill :)
Får se ifall jag kanske till och med kopierar över hela Zombie spelar WoW-arkivet till den nya bloggen då... Vi får se, vi får se.

Puss på er!

signoff

Kommentarer
Postat av: caroline

lawl, 'läcker fondvägg'. min mamma brukar säga ''läcker'', vilket fpr mig att rofla hysteriskt.

2007-11-06 @ 18:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0