Det är som en gaffel i en eld: Den är varm och den glöder, men den FINNS där.

Dags för mig att sova nu. Eller, egentligen var det väl dags för mig att sova för två timmar sedan, men men. Jag fastnade på Youtube och roade mig i en evighet, och nu är jag sömnig och dåsig.
Imorgon blir det dåligt med bloggande, beroende på hur jag disponerar min tid. Klockan tolv skall jag luncha med Lotta, och klockan halv fem skall jag ta tåget till Helsingborg för att umgås lite med Smege. Sedan spenderar jag ju natten i Höganäs hos Viktor (vi skall se på film och dryga oss) och så kommer jag hem runt lunch på onsdag igen. Så... Det blir lite postande innan jag sticker in till Lund, och förmodligen lite postande innan jag drar till Hbg/Höganäs. Jag gissar att jag tar tåget hem vid tjugo i två, så då har jag ju två timmar på mig att skriva ett eller två (*host*) inlägg.

Skall komma ihåg att ta med mig Preacher till Smege imorgon. Han tvingas mer eller mindre att läsa dem - jag vill diskutera skådespelare med någon! (så han får vara mitt dugliga offer)

Mrr. Nu är jag som sagt zombie och trött, så nu skall jag borsta tänderna, sätta igång en bra playlist för natten och sedan dregla över Jesse Custer tills jag vaknar. Förhoppningsvis sover jag lika gott i natt som jag gjorde i nättras!

God natt och så vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0