Bakom maskerna

Saker som gör att du inte har rätt till din åsikt:
  • Din ålder
  • Din kroppsform
  • Din hårfärg
  • Ditt yrke
  • Din dialekt
  • Din hudfärg
  • Dina intressen
  • Ditt smink och dina andra modifieringar av ditt utseende

Jag behöver inte peka på exempel, ni är nog duktiga nog att lyckas hitta egna.
Men ändå, lite såhär: "Det du säger är ju bara struntsnack, för du spelar ju in porr!" "Du snackar bara goja, vad fan vet du som bara är femton?" "Tjejer med silikonbröst är ju ändå bara ute efter sex, så vad vet du om politik?"

Ibland låter jag mig styras av fördomar, men ofta försöker jag låta bli. Eller, rättare sagt, alltid styrs jag av fördomar, men så ofta det går så bortser jag från vad mina instinkter försöker få mig att tycka. Och tänk vad större världen blir om man faktiskt visst vill lyssna på vad den där tjejen som drömmer om större bröst har att säga!

Det var väl inte så mycket mer än så jag ville ha sagt. Kanske har någon något att tillägga på detta?
Som alla andra bloggare säger: "Vad säger ni?"
47437-69

Kommentarer
Postat av: Monica

Egentligen så håller jag lite med dig i det du säger... men ändå... det skulle betyda att jag inte skulle få ha de åsikter jag har så jag är kluven till det =/

2007-12-09 @ 05:18:53
URL: http://www-lajvkatt.blogg.se
Postat av: Zombie

Du HAR rätt till dina åsikter, men inte enligt en majoritet av bloggare. Folk vill så gärna undermindera vad du har att säga att de drar till med precis vad som helst för skäl. Det är min poäng ;) Jag menar, vem säger mer ovettiga saker bara för att man är blond och jobbar som bartender på Hooters? Så länge du kan argumentera för din sak så har du rätt till din åsikt; säger du en sak bara för att provocera eller bara för att säga NÅGOT så är det mer tveksamt. Säger man något man står för har man all rätt i världen till den åsikten. Typ. :)

2007-12-09 @ 10:25:31
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0