Can you hear me screaming an endless scream?

Grrruff, vad jag inte alls är förtjust i morgnar! Lyckades somna någon gång efter ett, tror jag, efter att ha vridit och vändit på mig i mer än en timme. Gulligt värre... Minns inte riktigt vad jag drömde, men jag tror att det hade med katter och skolskåp att göra... Kanske. Hrmph.

Det luktar chips här. Jag har chips bredvid datorn, i ett spaghettitråg. Jag hittade ingen ledig skål till chipsen, nähmlich. Lagom weird. Det roliga är att jag lyckades övertala mig själv att jag ville ha chips igår - men när jag fått i mig kanske en sjättedel av påsen så ångrade jag att jag köpt dem. Jag äter så få också... Det får bli morötter i fortsättningen, faktiskt. De där dumma chipsen blir jag bara tokig på, OCH de luktar ju potatis. (av naturliga skäl, självfallet, men ändock!)

Dagens klädsel består av körsbärsröda nyanser, körsbär, svart och jeans, och ...korsett. Jag använder dem så satans sällan, så jag måste vara lite konstig idag och ha korsett i skolan. Folk dör nog inte - skulle någon ha problem med mina kläder får jag väl gnabbas lite med dem då. Ha!

Frågan är bara vilka skor jag skall ha... Jag vill ha mina lackskor, men de är det hål i och jag kan slå vad om att det blir regn idag. Skall kolla SMHI.se när jag har postat det här så får vi se sedan. Det är ingen världsviktig detalj, precis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0