I'll come back to haunt you in your sleep.

Oh! Nu fungerar internet på min laptop igen! Jag kopplade över nätverkskabeln, inget hände. Satt tillbaka den i den andra datorn och plötsligt fungerade laptopens nätanslutning igen! Dock fungerar inte blogg.se, så jag får posta alla mina de här inläggen så fort  det går igång igen. Gnyyy, jag vill posta! Jag gillar inte att vara utestängd sådär, snyft.

Det blir inget städande ikväll. Jag är dödstrött, och ser hellre på Frasier och tar det lugnt. Sugen på chips, men jag måste stå emot det. Det går nog bra, jag har ingen ork eller pengar att införskaffa snaxxorz av endera sorten. Mmm. Borde börja göra situps och sådana saker, ooooh det hade varit killer att ha en platt och smal mage! Nyårslöfte, kanske? Då har jag två: Börja posta en massa spännande klädbilder i bloggen samt försöka göra något åt min lilla bullmage. Kanske försöka mig på några armhävningar också? Bli av med gäddhänget?
 

Frasieravsnittet jag ser handlar om att skaffa nya vänner. Det är intressant. Jag trodde att när jag  började Universitetet skulle jag få sitta ensam i ett hörn och inte ha någon alls att prata med; men som vi pratade om förut när jag och Lotta åt lunch – kommer man tidigt till skolan, och i stort vem som helst annan ur klassen sitter där, så kan man lätt prata med varandra. Det finns bara en enda i klassen som jag aldrig i livet skulle kunna tänka mig att prata med, men risken för att en sådan situation skall uppstå är väldigt liten. Och se bara på mig och Lotta! Plötsligt har jag en jätterar vän som bjuder mig på förfester och som jag kan luncha med och bara snacka skit! Sjukt bra. Det är kanske inte så svårt att skaffa vänner. Plötsligt hade jag ju Eric, Leo och Amanda… Och innan dess lyckades jag ju fiska upp Emma och Hanna i en korridor, varpå de glatt bjöd mig på min älsklilla Ida! (och det smeknamnet är du den enda som har, lublub!)
 

JAG VILL BLOGGA GAWDDAMMIT!

 

 


 

Skrivet ~19.00, onsdag 13:e december.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0