Catnip.

På väg hem nu. Sitter på båten; om tre timmar är vi framme. Min bror skall snart låna min laptop för att skriva rent ett skolarbete han skall lämna in imorgon, men jag har sagt att jag vill skriva lite här först. Känner att jag vill få skriva av mig lite utan deras ögon ständigt vilande på min skärm, nyfikna på vad jag sysslar med. Min blogg är ju inte för min familj att läsa, utan för er som inte är besläktade med mig.

Dagen har varit bra. Vi gick på shoppingtur i Kalmar (efter att ha ätit lunch på Sweden Rock Restaurant i Norje) och mamma köpte mig en röd täckjacka. Eftersom dess färg enormt skär sig mot min hårfärg har jag bestämt mig för att återgå till svart; skall be mamma köpa hårfärg till mig imorgon (tisdag) när hon och jag köper julmat, så skaffar jag nattsvart hår sedan igen. Blir nog ändå bäst så; Det röda är trevligt, men det skär sig mot det mesta av mina kläder. Svart kan jag matcha med precis allt, och det ger mig ett mer ...dramatiskt utseende, om man så vill.


Så. Morgondagen blir as follows:

  • Frukost med mamma runt tiosnåret.
  • Lunch i bowlinghallen vid ~halv tolv; krama på arbetskamraterna samt min käre lillebror. Kanske lite bowlingkastande också, men förmodligen inte.
  • Köpa julmat och saker med mamma när hon är klar med det julbord hon skall representera makarna Hellberg vid (pappa är på fastlandet tills onsdag)
  • Fika med mommo? Eller slappa hemma med familjen, eller se ifall någon av mina vänner vill umgås lite.
  •  Hyra film med Ricard, tror jag.

 

Det är fortfarande lite flytande planer, men på det stora hela är det så det ser ut inför morgondagen. Ikväll skall jag träffa Smaugin, kanske träffa Fredrik och sedan sova som en nerdrogad stock. Jag har varit helt dödstrött hela dagen, och det är faktiskt ganska jobbigt. Gått runt i affärer och känt mig helt svimfärdig; satt för det mesta på diverse soffor och fåtöljer med Ricard medan mamma i lugnan ro kunde ta itu med sitt shoppande.

 

Behöver se över vår Analysuppgift 4 också, så att jag har koll på den.

Nu skall jag läsa vidare i Rasande Rose och sedan är jag förhoppningsvis hemma!

 

Detta kommer att postas under tisdagen, så alla "imorgon" skall tolkas som "idag (tisdag)"


 


21:20, måndagen den 18:e december


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0