The beauty of the beast.

Tors 9 jan 2003 14:06

14:01

Jag tänkte bara upplysa alla er som aldrig kommer att få se att jag är skitsnygg idag. Har stannat till framför spegeln några gånger och glott lite. (vit skjorta, svart slips, svart tröja, svarta läderbyxor)

Jag somnade vid fem i morse. Är inte trött ännu, men var det när jag vaknade i morse. Tänkte nästan vara hemma sjuk en dag till, men det funkar inte så. Lugn dag i skolan; en lektion. Imorgon är jag ledig. Har inte riktigt skoldag förrän måndag, och då skall jag egentligen bara sitta och flumma vid datorn och göra en kalender som jag har så gott som allt material till. Yeah!

Skall bo hos pojken ikväll. Vi firar ett halvår på söndag. ^_^

Jag är godissugen. Funderar på att ta en liten omväg sedan och köpa lakrits. Jag börjar bli i väldigt stort behov av lakrits. Åt en påse djungelvrål igår, men de hjälpte bara en stund.

Har läst ut de fyra Dödens port-böcker jag har. VILL ha de tre sista. Har jag tur kommer de på posten vilken dag som nu. Meeh. (vill veta hur det går, vad som händer)

Måste duscha och se på film, tror jag. Skall städa mitt rum imorgon. Och kanske börja sy ifall jag orkar bege mig till biblioteket först och kopiera upp mönstret. Hm. Får se hur det blir med den saken.

//carina.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback