Evül, I say!

Mån 6 jan 2003 17:29

17:27

Ondska är att plastskenorna jag köpt till mina pocket hoops (vetefan vad det heter på svenska) är för mesiga, så de orkar inte hålla upp tyg. Iofs är inte plastskenor dyrt, så jag får helt enkelt köpa mer och stärka lite, men vad fan. Hade trott att jag skulle bli någorlunda klar med det idag... :/
Mitt vänstra öga har svullnat lite. Det är dumt.
Skall nog gå och se på Ronja nu. Inspireras lite av världen. Eller kanske baka en kaka. Fast det tror jag inte att jag kommer att göra.

(ibland är jag så rädd att allt skall ta slut)

Rosaskimrande. Fråga inte vad jag menar, jag svarar säkert inte ändå.

Jag vill inte gå i skolan. Men det är bara ett halvår kvar nu.

//carina.


Lajvdrömmar.

Ons 8 jan 2003 17:25

17:24

Jag har listat allt jag skall sy till i sommar. Jag har börjat gräva ner mig i djupa lajvdrömmar. Jag lever lite smått i en saga. Eller i mitt liv, välj vilket du vill.

Lajv. (eh. stick.)

Imorgon skall jag kolla på lite tyg. Och kanske börja sy. Det lockar.


(jag skall lajva sjörövare)


//carina.


The beauty of the beast.

Tors 9 jan 2003 14:06

14:01

Jag tänkte bara upplysa alla er som aldrig kommer att få se att jag är skitsnygg idag. Har stannat till framför spegeln några gånger och glott lite. (vit skjorta, svart slips, svart tröja, svarta läderbyxor)

Jag somnade vid fem i morse. Är inte trött ännu, men var det när jag vaknade i morse. Tänkte nästan vara hemma sjuk en dag till, men det funkar inte så. Lugn dag i skolan; en lektion. Imorgon är jag ledig. Har inte riktigt skoldag förrän måndag, och då skall jag egentligen bara sitta och flumma vid datorn och göra en kalender som jag har så gott som allt material till. Yeah!

Skall bo hos pojken ikväll. Vi firar ett halvår på söndag. ^_^

Jag är godissugen. Funderar på att ta en liten omväg sedan och köpa lakrits. Jag börjar bli i väldigt stort behov av lakrits. Åt en påse djungelvrål igår, men de hjälpte bara en stund.

Har läst ut de fyra Dödens port-böcker jag har. VILL ha de tre sista. Har jag tur kommer de på posten vilken dag som nu. Meeh. (vill veta hur det går, vad som händer)

Måste duscha och se på film, tror jag. Skall städa mitt rum imorgon. Och kanske börja sy ifall jag orkar bege mig till biblioteket först och kopiera upp mönstret. Hm. Får se hur det blir med den saken.

//carina.


Good vibrations.

Fre 10 jan 2003 19:21

19:17

Det är kallt i mitt hus. Både i rummen och ibland i människorna. Ibland tycker jag nog att det är för mycket gräl, men jag är själv väldigt sällan inblandad.

Det snöar vackert ute.

Idag gjorde jag goda gärningar; jag hjälpte min mommo och hennes moster hem från affären när de hade många och tunga kassar att släpa på. Så snäll är jag.

Jag har inte poetat på länge.
Jag städar lite i mitt rum för tillfället. Och har massvis med mensvärk.

Eh.


Så underskönt.

Tors 16 jan 2003 14:06

14:04

Jag drömde märkligt. Äckligt. Det var en man som krossade en groda med stora tunga stenblock, så att grodan skrek. Fruktansvärda skrik.
Svårt att ta sig upp i morse; bodde hos Patrick och var för det första så extremt trött, för det andra ville man inte riktigt ta sig ur sängen där det låg en varm och vacker pojkvän.

Vackrast just nu: http://www.squidge.org/~praxisters/TBlotr.html
Bilderna utstrålar så mycket kärlek, och är så vackert målade att man blir galen i dem.

Sex månader på söndag.


//carina.


Nvrmnd.

Lör 30 apr 2005 12:35

12:35

Här skriver jag aldrig. Kanske borde börja med det igen?


Try again

Ons 5 okt 2005 14:26

14:27

Hoppfullt trevande. Vi får väl se.


Vem kan se mina tårar? Vem vill bli älskad av mig?

Sön 6 nov 2005 20:20


Jag är för djävla korkad. Alldeles för ofta. Jag inbillar mig, önskar, försöker se, frammanar illusioner och bara VILL att det skall vara sådär som det verkligen inte är.

Mer än någonsin behöver jag Anna. Behovet av hennes tröstande ord ökar dag för dag, och jag vet att jag snart kommer att brytas ner av tyngden igen. Jag saknar henne så outhärdligt, jag älskar henne så oerhört.