Mushrooms, puppies, sugar, spice

Jag har uppdaterat min hemsida lite lite... www.voodoobunny.se
Inte alls så det typ märks, bara fixat lite småprylar jag stört mig på. Plus att jag översatte den till lagom kass engelska, haha.
Lade upp en ny bild på mig själv också eftersom jag fick kommentar på att inte alla kanske uppskattar den bilden jag hade upplagd tidigare. Ahwell.

Idag har jag banne mig haft ett par läsare på bloggen! 12+ typ, gudars skymning. Var kom ni ifrån? Hur vet ni att det står saker här igen?! Jag blir lite paranoid och fundersam. Skvallrar folk? Eller vad då?

Räknade lite på folk som tackat ja till min födelsedagsfest idag. Jag har tydligen varit lite väl ivrig i min inbjudan av trevliga personer jag vill supa ner; då jag fortfarande saknar svar från ett tiotal är vi redan uppe i cirka 37 som tackat ja. Oj. Har jag så mycket vänner? Vad hände där egentligen? Tidigare har jag kanske max haft fem-tio gäster på mina födelsedagar, nu har jag nästan 40 (!!!!), jag menar hallå? Tillåt en snart lastgammal zombie en stunds förvirran, jag blir inte helt klok på det hela.
Man fyller ju bara 25 en gång i sitt liv och jag vill omge mig med trevliga underbara människor, men ...oj.
Så, nu var jag klar med mitt lilla tjat. Nu skall jag gå vidare.

Eh...

Jag blir glad när jag hittar lite random musik i min dator att lyssna på. Tog igår hem en låt min bror har gjort som jag tjatat på honom i över ett år att skicka till mig. Fnissar lika glatt varje gång jag lyssnar på den, oavsett hans brist på seriositet i sitt musikskapande roas jag oändligt av hans sjuka påhitt och oavsett hur mycket vi pratar eller inte pratar med varandra så ÄR han min lilla bror. Ja, uh, bortsett från att han är ett huvud längre. ALLA i min familj är längre än mig, faktiskt.
Min äldsta lillebror är huvudet längre, och i ungefär samma storlek är även min yngsta lillebror. Bredvid dem står jag som en liten dvärg. Att båda två även är slanka, muskulösa och allmänt vältränade är ju bara en nagel i mitt öga; jag känner mig på riktigt som det Knubbdäck jag är.

Mitt team tyckte jag skulle baka kladdkaka till morgondagen. Um. Orka? Jag har inga ägg hemma.
På något vis har jag dock tydligen lyckats gå med på att göra en kaka till torsdag-ish. Har vi inte rollspel imorgon blir den nog till onsdag-ish istället.

Jag vill ha Absinthe och grön curacao. Världen hatar mig. EMO! ARGH! Anyway, nu skall jag duscha eller något.
(min djävla aktieportfölj går bara mer och mer neråt för varje gång jag tittar på den, jag blir fan lite allvarligt ledsen i ögat av det :/)

Puss på er.

Kommentarer
Postat av: t00b

Jag trodde nästan du lagt ner den här bloggen :)



Good to have you back! :D

2009-03-09 @ 23:35:02
URL: http://t00b.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0