Needles and pins

Feedback på min imageboard:
"Starkt uttryck och mycket träffsäker. Spännande komposition och bra bildval. Utskriftskavitet [sic] bra". Jag kan bara säga YIPPIE HOORAY! (det sade jag också, samtidigt som jag studsade runt i klassrummet och struntade i det faktum att jag har kort kjol på mig idag. DET KAN JAG BJUDA PÅ, jag är glad!)
Whee!

Redovisningen gick bra också, vi fick bra kritik och godkänt på vårt arbete. Idag är hittills en mycket bra dag!
Vi körde ju lite punkstuk på våra kläder idag, och det var så skönt att få komma hem och torka bort all svart ögonskugga från ögonen. Jag körde ju jämt på det stuket när jag var yngre, stora svarta ringar kring ögonen typ (lite panda men mer goth) men numera har jag inte en look som går ihop med det... I allmänhet såg jag idag ut som en sextonåring, haha, med kläder och smink och allt :)
Man skall väl ha sådana dagar också ;)

Nu skall jag städa lite samt pula i musik i min iPod; Nath fick den efter mångt och mycket att fungera, men den är inte så bra på att spela eller så är det fel på låtarna; jag hoppas på sistnämnda. Det hackar och hoppar, mycket irriterande. Det faktum att jag för tillfället bara har 531 låtar istället för de 3400-something jag brukar ha gör ju inte saken bättre ;)

Kommentarer
Postat av: Anja

Aww, vad du är go ^^ Fast jag jämför med hur det en gång kunde ha sett ut. Men men, det är bara att jobba tills man ligger på topp igen.



Och grattis redovisningen och feedbacken på imageboarden, den var jättesnygg! =)

2008-10-14 @ 13:41:27
URL: http://ingenrubrik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0