Computer/Machine/Panzer Mensch

Vaknade en timme innan min klocka skulle ringa idag. Min kropp har äntligen vant sig vid tidiga timmar, vilket är både bra och dåligt. Jag tycker ju faktiskt fortfarande att det är mysigt att sova bort en hel dag, men å andra sidan får man väl kanske inte så mycket gjort då...
Skall strax ta en dusch och sedan åka ner till Malmö. Jag hoppas att det går smidigt med utskriften, jag orkar inte sitta därnere och få panik. Suck.

Skall få tummen ur och börja med cykelbilderna sedan; vår grupp verkar redan ha en del försprång så det vore synd och skam att inte utnyttja att vi ligger ett steg före de andra. I synnerhet inte med tanke på att de gav oss en vecka till innan vi behöver redovisa det, och med så mycket extra tid är det idiotiskt att inte göra så bra ifrån sig man kan. Skall se ifall jag kan få rent några maskiner tvätt också, det börjar bli farligt grunt i underklädeslådan och det är enbart irriterande att vara tvungen att knö runt med obekväma trosor istället för bekväma dylika. Bah!

Förresten står det en flyttbil här utanför. Våra nya grannar till höger om oss (eller till vänster, beroende på hur man ser det) håller på att flytta in. Jag smygtittar ut genom fönstret lite då och då för att se vad det kan vara för ena, men har inte sett något hittills. Får dock se till att inte springa runt utan kläder idag bara, det är kanske inte det bästa första intrycket om man säger så haha ^^

Nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig klar så att jag sedan kan få bocka av de två största punkerna på dagens att göra-lista (um, ja, och så måste jag göra läxan, och det är MINST lika viktigt det, argh!) (andas, andas)

Hejsvej.

Kommentarer
Postat av: Maritha

Fast man får bra mycket gjort på nätterna om man sover hela dagen..;)

Kanske inte vad som brukar anses som "nyttiga" saker dock...

2008-10-02 @ 09:54:25
URL: http://maritha.blogg.se/
Postat av: Zombie

Hehe ^^ Men på nätterna vill jag ju sova bredvid Nath och gosa :) Sitter jag vid datorn då går jag ju miste om värdefulla timmar!

2008-10-02 @ 10:23:45
URL: http://zombiefied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0