Mint condition

Hemma efter andra dagen på jobbet!

Idag var värre än igår. Igår var jag pigg och alert, idag har jag mest känt för att lägga mig ner och sova sova sooova. Det får man ju dock inte göra, ack och ve. Stor nackdel har varit att luften har varit så tät och tung idag, så jag har varit nära illamående och huvudvärk i stort sett hela dagen :S

Min iPod har kukat ur igen. Denna gång på grund av helvetesvädret som pågick under gårdagkvällen. Minns inte om jag skrev om detta i morse?
I alla fall fick jag låna Naths iPod till och från jobbet idag, vi får se ifall min är bortom räddning eller ej. Annars har jag erbjudande på att få min brors iPod, och eftersom mamma skall hit i helgen så hade det varit en snabb och djävligt billig lösning på mitt problem. Jag får frispel om jag inte får lyssna på min musik på morgnarna och sådär, tåg gör mig mordisk.

Rollspel imorgon kväll, Hell's Kitchen på torsdag och mamma kommer fredag natt. Blir alltså inte så tidig sänggång imorgon och framåt... Eep. Ser dock till att komma i säng i tid ikväll igen, det blir bäst så. I alla fall kan jag inbilla mig att jag inte kommer att vara dödstrött på jobbet, haha.
Får se till att börja dricka kaffe eller något... Eller släpa med mig té hemifrån. Mmmmynta! (mamma tar ju med ett par hekto åt mig när hon kommer hit <3) (jag tänker bara Kastaria av det téet! :D Ericochleo vet varför, Amanda också ;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0