I kill you



Detta satt vi och fnissade åt igårkväll ^_^

Jag och mamma har furit runt som dårar på stan och gjort av med mängder av pengar på julklappar, julpynt och kläder. Jag har till och med gjort av med mer än jag har, vilket är lite imponerande. Å andra sidan har vi numera en massa nya, nifty prylar till hemmet (från IKEA) och lite nya kläder på mig...

Trött och vill helst av allt gå ner på undervåningen, strippa av mig kläderna igen och krypa ner bredvid varm, sömnig Nath och snooza tillsammans. Then again, han skall själv gå upp om tio minuter och jag blir bara dödssömnig av att snooza. Bättre att gå upp direkt när klockan ringer, tycker jag.

Min iPod, vilken jag missat att ladda under natten då den förvisso satt i laddkabeln, men kabeln ej i datorn, försöker göra mig uppmärksam på att den är ledsen och vill att jag skall gå in på apples support. Vad jag skall göra där säger den inte, den visar bara en bild på en ledsen iPod. Woop de fucking doo >_< ORKA ORKA ORKA.
Fan, ingen som läser här som är grym på iPod och kan fixa den åt mig? Jag blir bara ledsen av att den strular såhär :(
Får peta på Nath och se ifall jag kan låna hans iPod, och samtidigt ladda min på jobbet och se om den går igång senare. Den är kanske bara ledsen för att den inte har batteri? (tveksamt dock, den ser aldrig ut såhär annars...)

Ikväll skall vi gå och äta på Dream Garden, Kävlinges kinarestaurang. Hoho, det blir ...intressant... Får se ifall menyn håller något för mig också ;) Jag är ju inte känd för kräsen för intet.

Det kittlar i min hals, och jag har ont i mina bröst. Tack för den, televerket. -_-

Kommentarer
Postat av: Anja

Är det inte japanese gameshow, eller vad det nu än heter? Jag och min kära bror skrattade halvt ihjäl när vi såg den ^^

Alltså, ingen aning hur det gick till, jag loggade in så fanns det ingen blogg, hehe :p Samma sak hände igår, fast då kom bloggen upp efter ett tag. Men äsch, det får va så niu, jag orkar inte krångla x) Och det är Christina Aguilera btw xD Fast det var rätt likt Marilyn nu när jag tänker på det =)

2008-11-17 @ 09:31:43
URL: http://ingenrubrik.blogg.se/
Postat av: Zombie

Jo, det är EN japansk gameshow, i mängden. Denna heter Silent Library, finns fler avsnitt och klipp på Youtube :) Dock är denna den jag har sett tidigare, och den är ju så kul att man gråter :D

2008-11-17 @ 21:34:31
URL: http://zombiefied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0