Hello/Goodbye

Jag känner mig ju som en tant när jag somnar vid nio på kvällarna! :D
Å andra sidan är jag lite piggare när jag vaknar, och så mycket viktiga saker har jag ju inte för mig om kvällarna; att läsa lite manga och äta lite choklad är faktiskt inte helt fel sysselsättning fram tills man somnar :) (även fast jag somnar mer än en timme tidigare än jag egentligen vill ;))

Jag drömde en massa konstiga saker, minns inte helt. Lajv? Mamma var där. Det regnade, vi hade en bil, det var någon som ägde den. Det bodde lodisar under bilen, och om jag ville fick jag lov att sova i bagageluckan för att slippa få allt regn på mig. Sedan köpte jag lajvtofflor i en affär, och de var så otroligt varma och sköna. Det var dock jättekö in till affären, typ sextio pers i kö. Amanda var där, Leo var där, Eric var kanske där? Människan som ägde bilen (Anja?!) försökte smita in i köpcentret hela tiden, jag hade nyckeln in för jag och mamma hade en lägenhet där som vi skulle sälja eftersom det var något med kattungar som inte stämde?

Jag vetefan jag.

I alla fall beställde jag en väldigt bra julklapp till Jahna igår! Hoppas att hon kommer att uppskatta den, det tog en evighet att hitta vad jag sökte efter...
Skall i dagarna göra av med mer pengar än någon människa vill (dock inte lika mycket som förra året!) eftersom jag har en restskatt att kela med, samt är skyldig Nathaniel pengar för hyran från när jag pluggade och inte riktigt hade råd. Tjohej.
I alla fall, har jag någon krona över i slutänden skall jag köpa en ny iPod, eftersom min har kraschat totalt -_- Den fungerar ibland, men den hackar, laggar och är bara djävligt dum. Hade ganska hög volym igår (var ju en bra låt!) och den bestämde sig för att vara tyst ett tag (som att den pausar, fast den står som aktiv och är inte alls på paus) och när den väl gick igång igen efter några minuter blev jag så överraskad att jag faktiskt hoppade till, om jag inte till och med gjorde en /gasp :D
Djävla iPod :(

Kommentarer
Postat av: Dddididi

jag kan ta din ipod tanten :D

och varför skrivver du aldrig vad jag ska få i paket! vavavavav? :D

2008-11-26 @ 17:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0