Deathgame

God morgon!

Har just tvättat håret, filosoferar över vad i helvete jag skall ha på mig idag (tvättdag, mer eller mindre) och lyssnar på Gothsicles Konami code :) Lagom trött, men det är ju ingen nyhet, pff. Jag har ett par byxor i alla fall, det är ju alltid en bra start. Lär ju dock frysa ihjäl om jag inte hittar en tröja att ha till, dock.

Spelade ju äntligen äntligen WoW igår, lekte lite i Northrend. Är väl halvvägs till 71 med Ghoul nu, questen är enkla och roliga och det är grym exp :) Söndag blir förmodligen nästa dag vi har tid att spela, men sedan kan vi spela anytime! (fast vi skall spela rollspel på tisdagar och onsdagar så då blir det ju inget WoW)

Ikväll kommer det hit folk och jag har likaså där bara ett par byxor att ha på mig. Jag misstänker att alla kläder som fungerar som överdelar har gaddat ihop sig mot mig, det verkar ju fan inte bättre :S
När det gäller jobbet måste jag ju klä mig varmt som sjutton eftersom det drar kallt från fönstret jag sitter bredvid (ja, det är stängt) och jag har ingen lust att bli sjuk eller få dålig nacke av det. Fast jag skall få en halvtimmes massage idag, det är fint  det :)

Diddi och jag skall se på film imorgon, och på kvällen skall jag och Nath till Bävers på fest. Min mor minns till och med Kent som "det var väl han som var bäver?" :D

Ont i magen, för övrigt. Vet inte om jag är hungrig eller bara tom :S

Kommentarer
Postat av: Dddididi

här var mitt namn med! TJOHO

2008-11-26 @ 16:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0