Oops, I did it again

Jag glömmer bort att jag har börjat blogga igen, därav den Britney-inspirerade titeln på dagens inlägg. Det, och en anledning till: Två nätter på mindre än en vecka har jag vaknat av att jag gråter, i morse (nyss!) skakade jag till och med. Varför? För att jag drömmer att Nathaniel gör slut med mig. Det är så kallhjärtat också, ingen sentimentalitet, bara ...get out of my sight. Det är illa. Sist jag drömde det behövde jag bara ropa så kom han ner och höll om mig; idag har han redan hunnit ge sig av till jobbet och ikväll skall han fika med en polare i Lund, så jag får vänta tills han kommer hem med att få krama av mig på honom. Undrar om jag kommer att gå runt och känna mig olustig hela dagen nu?

Rollspel igår, vi idlade en hel del i Nuln och köpte nya pilar och sådana saker. Baldrig sålde en pistol för sisådär 1500g (hallå?!) och köpte därmed presenter till bland annat Hedwig och ...uh... Hansel, heter han nog. Hedwig (min karaktär) fick en fullplate armour och en crossbow pistol, två av de trappings jag behöver för att bli Witch Hunter med henne (hon är Vampire Hunter, tidigare Bounty Hunter, atm). De andra sakerna jag behöver är 4 kastknivar alt. shuriken, ett mästersmitt svärd av bästa kvalitet (140g om inte Baldric hjälper mig pruta) och ett tiometers rep. Sade någon ÄVENTYRARE? Då hade ni fel, för jag har ingen änterhake. Men jag har ett par bojor.
I övrigt blandar jag ALLTID ihop Kents gamla karaktär (Fargin) med Christians karaktär (Baldric). Jag kallar alltid Christian för Baldric, men å andra sidan kallar jag alltid Kent för Baldrig också. Hejhå.
Hedwig, sin höga ålder och sin respektingivande status till trots, hoppade upp och ner och klappade händer som en japansk skolflicka när hon i gåva av sin vän Sigmarprästen fick sin fullplate, något som annars skulle ha kostat henne 400g.
Synd bara att jag trots att jag har nästan alla trappings fortfarande behöver 2100 experience, vilket kommer att ta mig ..um... 30 spelmöten att skaffa?

Ser fram emot medeltidsveckan. Hej hå och en flaska med rom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0