Why are you so cold?

Bah, nu var jag ju dålig människa och skrev aldrig om FÖRSTA SKOLDAGEN när jag kom hem igår. Men iochmed vår stora guildflytt under kvällen så upptogs tankarna helt och fullt av det, och sedan slappade vi på soffan och såg på Babylon 5.

Så.
Det första jag reagerade på var att till skillnad från Nusvenska så är Pressvetenskap ett ämne som attraherar lika många kvinnor som män, och åtminstone halva klassen var av det ståndaktiga könet. Det spelar mig egentligen ingen roll, för det enda ståndaktiga könet jag vill leka med finns ju här hemma, men det var ändå roligt att se lite fler skäggiga ansikten än tidigare :)
Vi fick schema och litteraturlistor, och jag har nu beställt all kurslitteratur needed för första kursen; 9 böcker, alltogether 1600:-. Tror att det hela kan bli mycket kul, och det finns en uppföljarkurs man kan läsa i vår om det faktistk ÄR kul. Det verkar på schemat som att det bara blir två tentatillfällen; en hemtenta i slutet av första delkursen, och en salstenta i slutet på tredje och sista delkursen. Lite mindre än de typ 8-9 tentor vi hade under hela förra året :)

Idag börjar jag tre och slutar fem. Det innebär att jag måste parkera min lilla rumpa på en sittplats på tåget redan halv två för att hinna in i tid. Är inte den skånska tågvärlden underbar? Ohwell, knepet är att ta med en bra bok (i det här fallet, del fyra i Dödens Port) och att ha iPoden fulladdad (vilket påminner mig att jag måste ploppa i den nu så att jag har mesta möjliga batteri). Jag oroar mig mer över att jag kommer att komma hem jättesent; vi har raid ikväll med nya guildet och jag vill inte missa det. Förresten tog vi ner Illhoof igår, så nu saknas bara Netherspite och Nightbane på vår to-kill-lista. :)

Hela guildbytet kändes ganska mycket som en "Nu sparkar vi på en som ligger!" men samtidigt var det nödvändigt. Nath och Johan förklarade för GL varför vi gör som vi gör, och i brist på mick från hans sida började han skriva i deras chatt om att han kunde sätta Nath som GL istället och själv lämna guildet... Till slut gav de upp att försöka resonera, och vi lämnade guildet. Vi hade räknat med att vi skulle vara 10-12 som bildade nya guildet, men vi fick med oss några vi inte räknat med :) Nu har vi alla de bästa spelarna från gamla guildet, inklusive alla imba-healers, så jag tror inte att vi kommer att ha några problem alls med att fortsätta ta Karazhan :)

Nu skall jag klä på mig samt gå och shoppa lite mat så att jag kan fixa lunch åt Kärlek. Sedan skall jag ringa Kärlek och upplysa honom om vad det står på lappen han totalt har glömt bort existerar men som han måste kolla upp under dagen. Prettylove.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0