Ni förkrympta små liiiiv

Första skoldagen imorgon. Känns nervöst och roligt. Det skall bli kul att få rutin och att få träffa lite folk om dagarna; samtidigt är jag livrädd att ämnet skall vara för svårt för mig så att jag sitter och stirrar mig dum på mina skolböcker och känner mig sådär liten och förkrympt inuti igen.

I torsdags hade jag 1 i fishing och cooking, igår landade min fishing på 243 och min cooking på 363. Det är skittråkigt att levla fishing, men gör jag inte det så kommer jag inte att kunna levla cooking, och jag har lite maträtter på hög level jag vill kunna tillaga.
Enda nackdelen med allt spelande är att min rygg börjar bli stel och konstig, och det är inte bra. Axlar och nacke spänner och svanken är som eld och is.

Funderar på vad jag skall ha på mig imorgon. Funderar på att gå på Åhléns och kika på den där kjolen och blusen jag var lite pepp på. Aldrig fel att ha sprillans nya kläder första dagen i skolan :) Annars har jag ju lite andra alternativ, men blusen och kjolen skulle komplettera min garderob bra. Behöver åka förbi Kävlinge antingen idag eller imorgon också... Orka. Men jag behöver hämta lite kläder så, samt skolböckerna från förra kursen eftersom jag inbillar mig att de kan fungera till den här kursen också. Får kika på det sedan; åker jag idag tar jag ett-tåget hem, skall jag åka imorgon så får jag matcha det innan eller efter uppropet i skolan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0