Do you know that bad girls go to hell?

BÄSTA BLOGGEN NÅGONSIN!

I alla fall. Idag skall jag skriva en text till en jobbansökan jag ägnar mig åt, jag skall läsa en hel skolbok eftersom jag missat två föreläsningar den här veckan, och jag skall fylla i något skit som statistiska centralbyrån skickat mig eftersom de ringer mig mellan tre och fyra för en intervju. Gnörghl! Jag tänker spela WoW samtidigt, fiska eller något.

Igår downade vi Nightbane. Det var ...mäktigt. Vi har bara fått ner honom en enda gång tidigare, och det var i söndags. Vi har gjort säkert tjugo försök på honom innan vi fick ner honom första gången, och igår tog vi honom på första försöket. Det är stort för oss :)
Ikväll skall vi ta de tre sista bossarna, och på söndag skall vi försöka ta Netherspite. Jag fick min offhand igår, så det enda jag saknar nu är en wand och axlarna som jag hoppas att Aran skall droppa, så är jag fullepic. Aran har aldrig någonsin droppat de axlarna när jag spelat. Droppar han dem ikväll ÄR de mina, för de enda andra castern är en lock med gladiators; han BEHÖVER inte skruttaxlarna från Aran.

Igår tog jag en nästan tvåtimmarspromenad i regnet med min kamera. Det var kul, och jag kände mig så härligt friskt rosig om kinderna. Dessförinnan skaffade jag ett konto på bilddagboken, så ta gärna en sväng förbi där och kommentera om ni vill :)

Nu skall jag nog gå till affären så att jag kan laga lunch åt mig och Kärlek, eftersom han är hemma om lite mer än en timme. Skriver kanske mer här sedan.

Tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0