Walk like a zombie

Min lista över skådespelare jag inte alls tycker om:
  • Kirsten Dunst
  • Keira Knightley
  • Orlando Bloom
  • Tom Hanks
  • Leonardo DiCaprio

Jag undviker dem. På flyget till USA visade de två filmer. Zorro 2. Och ...Elisabethtown. Ett romantiskt drama eller whatnot. MED DJÄVLA DUNST OCH BLOOM. Jag och min bror kved och gnydde och försökte hitta andra saker att se på. Jag hatar rörliga bilder när jag inte vill se dem, för rör det sig tittar jag. Jag är reflexmässig tittare och det innebär att man ibland råkar titta upp på den djävla filmen och dess obönhörliga pateti, och illmående växer inom en.
Det är därför jag numera alltid bokar platser i aktersalongen när jag åker färja mellan fastlandet och ön. Där finns nämligen inga tv-apparater, där blir jag inte ofrivillig beskådare av dålig film. De visar nämligen ALDRIG bra film på gotlandsfärjan. Istället kan jag koppla i mina Skullcrushers i Lilla Gumman och avnjuta lite trevlig mst3k, eller dokumentär, eller anime, eller spela kort eller skriva eller lyssna på musik från hårddisken eller bara ...sova.
Jag har knäckt systemet! Bow down before me! Mwahahah!

Eh. Anyhoo.
Kassa skådisar gör mig ledsen.

Enda bra rollen för DiCaprio är den han spelar i Gilbert Grape. Han spelar den de facto så bra att jag var övertygad om att han var utvecklingsstörd på allvar, eftersom det var den första rollen jag såg honom i.
Hanks är ganska bra i The Green Mile. Mest står jag ut med honom för att filmen i sig är en så perfekt replika på boken.
Knightley har ALDRIG varit bra. Hennes utseende stör mig oänderligen och jag har aldrig fått intrycket att hon är en skådespelerska värd att se.
Bloom fungerar som fjollalv. LotR i sig är trista men vackra filmer, alltså behöver han inte vara mer än så. Trist och vacker. Fast det där med vacker kan ju diskuteras :/
Dunst är ...vedervärdig. För käck, för perky, för genki. För mycket. Hon är ganska bra i Interview with the Vampire, men that's it; ganska bra.

Det var min lista över skådespelare jag inte gillar. ^_^

Kommentarer
Postat av: Nostalgia for Infinity

Blä för romantiska komedier!
Hm, Green Mile var bra? Får kika på den någon gång, boken (eh, miniböckerna) var ju riktigt bra.
Håller helt med din lista, finns en del störiga skådespelare men tror ändå inte riktigt det går upp mot barnskådespelare, de är riktigt störande. Gjorde misstaget att se TV miniserien The Shining från 1997 en gång och killen som spelar barnet störde mig något enormt.
Annars vill jag nog lägga till John Travolta, Nicolas Cage och Tom Cruise på listan.

2007-05-25 @ 19:00:50
URL: http://christoffer.green.googlepages.com/
Postat av: Zombie

Såvitt jag minns ansåg jag att filmen var en perfekt kopia på boken. Förvisso är det ett tag sedan jag såg den, men i jämföran med andra filmatiseringar av King-böcker så var den ...perfektion :)
Jaaaa, barnskådisar! Jag gillar inte barn. Sjungande barn, skådespelande barn, barn som skriver böcker, barn som läser dikter... Usch :(

2007-05-25 @ 19:20:35
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Nostalgia for Infinity

Ha! Barn som läser dikter.. Hur råkar man ut för något så hemskt? :)

2007-05-25 @ 20:23:36
URL: http://christoffer.green.googlepages.com/
Postat av: Maritha

Arrgh... Det låter vidrigt!

2007-05-25 @ 20:51:12
URL: http://maritha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0