Satanisk Pajbakare 1 och 2

Jag gav upp städandet ett tag och läste ut min bok istället. Och fick massa sms av Stefan, som tyckte att jag är dum för att jag sade att han inte ville veta av mig :D Det var en kul sms-konversation som slutade med att vi bestämde att han hör av sig när han har tid.

Sedan fick jag ett sms till. Minns ni porr-sms:et jag skrev att jag fått? Jag fick ett exakt likadant igen, av samma gubbe. Får se ifall jag orkar göra något åt det. Dumma gubbar som skickar äckliga sms.

Jag behöver gå till affären och köpa lite bröd eller något annat att äta. Sedan skall jag nog diska. Diskar jag kommer jag att kunna koppla av sedan, för det stör mig enormt att mitt kök ser ut som det gör och jag blir bara sur och stressad av det. Jag är mästare på att skjuta upp saker till sista sekunden (uppsats skriven igår, bevis nog) (jag är ju lajvare gawddammit!)

Jag vill städa min garderob också... Jag är på humör att GÖRA SAKER. Kanske baka. Oooh. Ja... Fast frågan är bara vad...

Kommentarer
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Baka negerballar. Du gör en negerbollssmet, formar det hela som en gigantisk penis & garnerar med coccos,streössel - något som ska föreställa könshår. Lägg en kondom med glasyr bredvid, & gärna lite glasyr på ollonet. Mycket vackert blir det iaf. =)

2007-05-04 @ 13:43:16
URL: http://SKiNHEaDxBArBiEdOLL.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0