Gnörghl

Jag tycker ju synd om kvinnan på macken. Jag vet ju precis hur djävla pinsamt det är att stå och känna sig ansvarig för någon ANNANS strul. Tydligen är en del dåliga på att scanna alla paket som kommer in, och då är det svårt att hitta ...well, t.ex. mitt. Jag klandrar inte henne, jag tycker bara att det är dumt som fan att de har lyckats tappa bort mitt paket som det ändå är ganska bråttom med. Jag skall ju ha innehållet i övermorgon, jag känner mig stressad och det är inte ens mitt fel att saker går åt skogen just nu. Suck. Det är pinsamt för mig också, som ringer och övertalar killarna på Shock att skicka paketet så snart som möjligt, och så har jag inte ens hämtat ut det tre dagar efter det kom.

Fan.

Jag har ingen egentlig plan B. Jag antar att jag får åka in till Lund på lördag och köpa ett par trosor och försöka hinna göra något kul av dem innan kvällen, men ffs. När jag för en gångs skull ÄR rutinerad och fixar allt i tid så slutar det såhär? Morr morr gnörghl.

Kommentarer
Postat av: Candy

Jag förstår inte hur man kan glömma att scanna in ett paket. Eller, egentligen: det är ju lätt hänt att klanta sig nån gång, alla gör vi våra misstag. Men jag har väldigt svårt att tänka mig att jag skulle göra ett sånt misstag på Ica. Att ankomstregistrera post är ju det allra enklaste av alla moment i hela butiken! Om jag skulle göra ett postmisstag är det nog mer troligt att

Eftersom paketet är från ett företag och de skickat det bör det rimligtivs vara mackens skyldighet att leta upp ditt paket, tycker jag. Jag menar: vem f-n skall annars göra det?!

2007-05-10 @ 19:14:59
URL: http://onlythefakessurvive.blogg.se
Postat av: Zombie

Jag får gå dit imorgon igen och se ifall de kan hitta det då. Jag menar, det KOM I TISDAGS, någonstans MÅSTE det ju ligga. Jag kan ta med en bok, jag kan sitta där i en timme och vänta, bara jag får mitt paket.

2007-05-10 @ 19:31:11
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Candy

Var f-n försvann texten?! "Mer troligt att jag inte tar betalt för ett postförskott", skulle det stå. Hemska tanke.

2007-05-10 @ 20:27:12
Postat av: Zombie

Jag äter hjärnor, min blogg äter text. Typ. :o

2007-05-10 @ 20:46:38
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0