Broken dreams, broken hearts

I mitt kylskåp har jag fläskfilé som vill att jag äter den. Det vill jag också, men då måste jag diska och det orkar jag inte. Mina storslagna planer på att städa idag gick lite om intet, men jag fick i alla fall böckerna på plats. Framsteg!

Gick till affären förut och kände mig jättehiphoppig i pösiga linnebyxor, vit tröja med döskallar knuten under bysten och döskalleduk på huvudet. Pirates aight!? Eller uh. Jaja. Folk glodde på min nakna mage, jag blängde tillbaka. Ibland vill man faktiskt få lufta sig, utan att det därmed är okej för kreti och pleti att stirra på ens hud. Jag stirrar ju inte på ER hud, gawddammit!

Har lagat en kjol samt sytt om en tröja lite. Tänkte bygga saker av leksaker och hårspännen, men de hade inga monster/skalbaggar i affären så jag fick klara mig utan. Får se ifall jag improviserar ihop något, eller hur jag gör.

Dagens nyhet: Jag har blivit smalare. Alltså, på riktigt. Mina kläder sitter faktiskt lite lösare, vilket inte är så snyggt som det skulle kunna vara. Däremot ser jag numera ganska bra ut i min shapehugger-klänning, så kan jag bara komma över att dekolletaget inte riktigt ser ut som jag skulle vilja (fast kanske som andra skulle vilja?) samt försöka fixa att den är för stor över rumpan så skulle jag kunna ha den på Vogon faktiskt. Jag börjar fullständigt ge upp hoppet att lyckas få hit min nurseklänning i tid, nämligen, så jag börjar aktivt söka alternativa outfits. Jahopp.

Jag är lite sömnig och lite hungrig, men så länge jag är trött kommer jag att ha svårt att motivera mig själv att diska. Så illa är det, peeps.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0