Brinn då, eldsjäl

Mensvärk. Idag är den dag jag dör. Eller?
Undrar hur länge jag måste äta mina piller innan min kropp hajar att jag skall sluta med mina hormonrubbningar och enorma värkar. Hela kroppen skriker. Ryggen främst.
För övrigt har jag ett jättestort, svart blåmärke på högra höften/rumpan. Vetefan vad jag har gjort, men jag måste ju ha gjort NÅGOT. Jag kan ju inte bara få ett gigantiskt blåmärke av den kulören utan att ha våldat mot mig själv? Jag kan dock verkligen inte minnas att jag sprungit in i något eller att jag ramlat omkull eller något. Det hela är mycket märkligt.

Sovit illa, drömt konstigt. Skulle spela rollspel med WoW-guildet i Malmö, gick fel och hamnade på Malmö Universitetssjukhus istället. Sedan träffade jag Mia, skulle gå på toa och försvann ut på äventyr genom någon bakdörr eller något. Efter någon timme eller två kom jag tillbaka, och hon stod troget kvar och väntade. Jag blev jätteförtvivlad över att hon missat rollspelet för att hon trott att jag var på toaletten i två timmar. Sedan åt vi pizza, eller så var det tidigare. Jag vet inte riktigt.
Allt var väldigt konstigt, och eftersom jag legat och glidit in och ur sömnen sedan sex i morse (efter att ha somnat efter tre) så är allt väldigt osammanhängande och svårt att pussla ihop.
Urgh, jag vill börja sova normalt igen, mina dagar blir förstörda av mina trassliga nätter.

Pratat med Lotta, hon och jag skall byta böcker med varandra idag när vi lunchar. Sms från pappa också, han har tydligen redan hunnit fixa in pengar till mig. Om de kommit in redan idag har jag inga problem alls med lunchen, annars får jag räkna småmynt ur min sparbössa. "Hej, jag skulle vilja betala i enkronor!" ;)

Hitta lite kläder, kanske. Det är kallt, och jag vill gömma mitt förvirrande blåmärke. Plus att värme gör smärtan i ryggslutet mindre påtaglig. Oh gods, ibland avskyr jag verkligen att vara kvinna och allt det innebär...

Kommentarer
Postat av: Mia Gehander


Så snällt av mig att stå och vänta. Tror inte direkt att jag hade gjort det i verkligheten. ;)
Jag har dock ätit pizza på MAS område vi den här tiden för 7 år sedan, så du råkade säkert ut för en anomali i rumstidskontinuiteten som du implementerade i drömmen. (enda gången jag varit där)

2007-05-24 @ 12:05:12
Postat av: Zombie

Ja, det var jättesnällt av dig :D Du hade en jättefin korsett med konstig snörning också. Istället för att ha en lång snörning som gick över hela ryggen hade du korta band som skulle snöra ihop hålen i par, typ. Det var väldigt jobbigt att hjälpa dig snöra på den :P

2007-05-24 @ 15:41:02
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0